Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Idei cadou de casă nouă

Idei cadou de casă nouă

Dacă tot ne aflăm în sezonul nunților și cu siguranță fiecare are prieteni sau rude care se căsătoresc (iar dacă nu, sigur vi se cere o părere  „ce zici, ce-aș putea să le iau pentru nuntă?”), ne-am gândit să vă dăm căteva idei de cadou de casă nouă cu care să îi bucurați pe tinerii căsătoriți. Ca idee, puteți alege dintre două categorii de produse: obiecte de decor sau obiecte practice.

Obiecte de decor. Dacă v-ați decis să cumpărați articole pentru decorarea casei, trebuie să aveți ceva idee despre stilul cuplului: retro, elegant, abordează stilul minimalist sau dimpotrivă?

Din  categoria obiectelor de decor vă propunem câteva modele de ceasuri de masă sau de perete, cu un design deosebit, care desigur au și o utilitate practică, nu doar estetică:

O altă opțiune, la fel de interesantă sunt oglinzile sau ramele foto:

Foarte interesante sunt și piesele mici de moblier, care pot fi folosite pentru chei, bijuterii sau alte obiecte de dimensiuni reduse. Pe lângă utilitatea lor, ele vor adăuga casei o notă de veselie sau de eleganță, în funcție de modelul ales.

Pentru mai multe idei, accesați link-ul atelierbyvivienne.ro/categorie-produs/living.

Obiecte practice. În categoria asta intră orice de la ustensile de bucătărie, până la lenjerii și perne, toate binevenite pentru un cuplu aflat la început de drum. Dacă nu sunteți siguri de ce au nevoie, este bine să-i întrebați așa încât să cumpărați obiecte necesare.

Iată, pe scurt, câteva idei de lenjerii și cuverturi/pături cu fir gigant:

De asemenea, puteți opta pentru perne decorative, care pe lângă designul lor special sunt și foarte comode:

Alte modele de lenjerii, perne sau cuverturi puteți vedea aici.

Alte obiecte utile la casa omului sunt articolele pentru bucătărie, de la ustensile până la farfurii, fețe de masă, tăvi și căni, toate își vor găsi locul și utilitatea în orice bucătărie. Puteți opta și pentru bomboniere, carafe sau recipiente pentru mirodenii.

Nu în ultimul rând, puteți alege obiecte pentru baie, pentru inspirație citiți articolul Idei pentru amenajarea băii.

Pentru și mai multe produse, inspirație pentru cadouri sau chiar pentru casa dumneavoastră, accesați site-ul nostru: www.atelierbyvivienne.ro.