Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Idei pentru amenajarea băii

Idei pentru amenajarea băii

Baia merită să fie tratată cu același interes ca și restul încăperilor din casă. Este locul unde te poți relaxa, unde te aranjezi pentru o nouă zi așa încât vibrațiile pe care ți le transmite baie sunt importante. Un loc neîngrijit, neprimitor îți va crea o stare de disconfort. Așadar, iată câteva propuneri pe care ți le oferim pentru a transforma sala de baie într-un loc magic.

Alegerea culorilor: dacă deja ai optat pentru faință/gresie mai închise la culoare, asigură-te că restul accesoriilor fac contrast frumos și alege culori deschise, pastelate. În cazul în care ai ales deja culori deschise pentru podea și pereți, poți alege accesorii care să meargă pe aceeași linie sau în culori închise: negru, burgundy, mahon, bleumarin, verde închis etc.

Alegerea accesoriilor. Rolul accesoriilor într-o baie trebuie să aibă funcție dublă: estetic și util. Așa încât, mai ales în cazul unei băi mici unde spațiul este limitat, înlocuiește recipientele pentru săpunul lichid și solid cu produse din ceramică, cu design deosebit, așa cum este dozatorul pentru săpun în formă de chiuvetă. Dacă dorești ca tooate accesoriile să se potrivească, poți opta pentru seturi care conțin suport pentru perie, savonieră, recipient pentru săpun lichid, cană și suport pentru periuțele de dinți.

Alegerea spațiilor pentru depozitare: dacă nu ai loc în baie pentru dulăpioare sau pur și simplu nu vrei să pui elemente masive în baie, există soluții pratice și chic:

– un coș cu mânere poate fi folosit pentru a ține prosoapele sau recipiente de dimensiuni mai mari (geluri de duș, săruri de baie, creme de corp etc.). Îl poți agăța pe ușă sau pe perete.

– un mini dulăpior din lemn poate fi foarte util pentru elementele mici: rimel, clame de păr, rujuri etc.

– organizatorul de perete  – este o soluție foarte bună și care nu ocupă deloc spațiu. Mai mult, poate fi folosit și ca decor pentru pereții băii

– cutii în culori vibrante care pot sta suprapuse asemenea unei etejare.

 

Experiența SPA. Dacă vrei să te simți la tine acasă ca la un SPA, este suficient să ai grijă la câteva detalii: un vas pentru aromaterapie, o vază sau un coș cu flori și prosoape de cea mai bună calitate îți vor garanta momente de relaxare în intimitatea propriei case.

Pentru mai multe idei, vezi ce recomandări avem pentru tine la secțiunea dedicată amenajării băilor pe site-ul nostru.