Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
De 8 martie, îți oferim 8% reducere la orice comandă

De 8 martie, îți oferim 8% reducere la orice comandă

Știm că una dintre pasiunile doamnelor este shoppingul, iar noi sărbătorim luna dedicată femeilor cu promoții: în perioada 25 februarie – 8 martie (inclusiv), aveți reducere 8% la orice comandă făcută pe site-ul nostru.

Este ocazia potrivită să achiziționați cadouri de 8 martie, cadouri pentru femei, decorațiuni de casă și tot ce vă mai doriți.

reduceri 8 martie

Ca să profitați cât mai bine de reducerea pe care vi-o oferim, iată și câteva idei de cadouri pe care le puteți cumpăra de la noi. Veți găsi obiecte potrivite pentru a fi dăruite sau pentru a aduce culoare și schimbare în orice încăpere a casei.

Decorațiuni interioare pentru living

Din această categorie veți găsi cu siguranță un cadou de 8 martie perfect, indiferent că este vorba despre mama, iubită, soră sau colegele de muncă.

Printre recomandări, regăsiți și ramele foto, pentru că sunt elegante, colorate, au un design deosebit și pot fi un cadou special pentru colege sau chiar pentru mama, dacă îi adaugați o poză dragă ei.

Ceasurile pot fi decorațiuni pentru casă de mare efect. Alegeți modelul potrivit, în funcție de locul unde vreți să aduceți puțină culoare. Puteți opta fie pentru un ceas de perete, fie pentru un ceas de masă/birou. Este o piesă decorativă utilă și elegantă și un cadou pentru casă care va fi apreciat.

Mobilierul mini este foarte versatil și-și găsește întrebuințare în orice locuință, cu atât mai mult cu cât joacă și rol de decorațiune. Poate fi folosit drept cutie pentru chei, cutie de bijuterii… în fond, este un loc de depozitare mic și chic pentru „mărunțișurile” din casă.

Figurine, statuete, obiecte din ceramică – toate aduc culoare în casă și, plasate în locul potrivit, pot schimba foarte mult aspectul casei.

Decorațiuni și obiecte pentru bucătărie

Tăvi, suporturi pentru ceai, recipiente colorate pentru zahăr și cafea, figurine simpatice care să transforme bucătăria într-o poveste și gătitul într-o plăcere, ustensile pentru a vă echipa bucătăria complet, le găsiți pe toate la noi.

Textile și pernuțe decorative (pentru dorimitor și living)

Din această categorie ar fi imposibil să lipsească cele mai iubite păturici, din lână naturală – „Fluffy charm”. De asemenea, puteți alege și una sau mai multe modele de lenjerie de pat. Toate modelele sunt din bumbac 100%.

Pernuțele decorative sunt elemente de nelipsit în orice casă. Sunt comode și joacă un rol deosebit în crearea unei atmosfere confortabile și primitoare. Sunt perfecte pentru dormitor, pentru living și pentru spațiul de relaxare special creat doar pentru voi, pe balcon.

Urmărește-ne și pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutățile din domeniul designului interior, idei de cadouri și de redecorare.