Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Pătură din lână cu fir gigant

Pătură din lână cu fir gigant

Iarna este frumoasă, dar frigul uneori ne dă o stare apatică, de „nechef”. Așa că, din când în când, e bine să mai spunem stop alergăturii de zi cu zi și să ne acordăm o clipă de răgaz. Alege canapeaua sau fotoliul cel mai comod, toarnă-ți  licoare fierbinte și aromată într-o cană dichisită și cufundă-te într-o pătură din lână moale, pufoasă, așa ca Fluffy charm.

Este chiar necesar să ai mai multă grijă de tine și de nevoia ta de relaxare. Investește timp de calitate pentru tine și alege mereu răsfățul suprem. Păturile din lână ecologică, Fluffy Charm, sunt remediul perfect pentru după-amiezile leneșe și friguroase, pentru serile în care oboseală te lasă fără puteri sau pur și simplu pentru momentele în care simți nevoia de protecție și căldură.
Cocoloșește-te lângă partener, copil, animăluțul de companie sau alături de o carte bună și lasă-te învăluită de starea de bine.

Fluffy Charm – o pătură din lână care a cucerit lumea

Fluffy Charm este o pătură din lână ecologică, tricotată manual, pe care toți iubitorii de home-deco și de răsfăț suprem au îndrăgit-o pe loc. Și în 2019, ea rămâne în topul preferințelor în materie de accesorii textile pentru casă. Minunăția pufoasă este foarte versatilă și personalizează orice încăpere. Poate fi folosită atât în decorul unui living (pe canapea sau pe fotoliu, în fața șemineului, în zilele friguroase ), cât și în amenajarea dormitorului (ca bed runner, de exemplu) sau poate fi un accesoriu călduros, pe terasă, în serile răcoroase. Cert este că, această pătură din lână, își găsește locul și utilitatea indiferent de anotimp sau locul unde poate fi pusă.

Dimensiuni disponibile: 85×105 cm sau 110×190 cm.

Așadar, nu mai există nicio îndoială. Această păturică adorabilă este perfectă pentru tine și familia ta, dar poate fi și un cadou special pentru o persoană iubită, pe care vrei să o răsfeți.

Nu uita să ne urmărești și pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutățile din acest an.