Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Nou, în Atelier! Jucării pentru copii

Nou, în Atelier! Jucării pentru copii

Zi de zi, Atelierul nostru devine mai vesel și mai bogat. Pentru că vrem să împărtășim din magia noastră tuturor, am adus jucării pentru copii și accesorii simpatice pentru camera lor.

Pentru că știm cât de importante sunt jucăriile pentru dezvoltarea celor mici, dar mai ales câtă bucurie le aduce, ne-am îmbogățit oferta cu păpuși minunate, carusele muzicale și prosopele care pot fi folosite ca marionete pentru teatrul de păpuși și care cu siguranță vor transforma ora de băițe în clipe de veselie care se vor resimți în toată casa.

Noile noastre articole sunt ideale pentru a fi oferite de zilele de naștere ale celor mici, de Ziua Copilului, de Moș Nicolae sau de Moș Crăciun.

Jucării pentru copii – cele mai iubite modele de păpuși

Din gama noastră de păpuși minunate, nu puteau lipsi păpușa Elsa, păpușa Ana, păpușa Enchantimals sau drăgălașa păpușica Soy Luna. De asemenea, pentru fetițele pasionate de fashion, am adus seturi de păpuși „Petty” cu hainuțe și accesorii trendy.

Carusel muzical pentru copii

Caruselele muzicale din Atelier sunt copia în miniatură a minunatelor carusele din parcurile de distracții. Designul lor retro, căluții care se învârt ușor pe muzică liniștitoare le vor deschide copiile porțile spre lumea minunată a basmelor și a viselor. Sunt accesorii deosebite pentru camera celor mici, fiind potrivite și ca daruri de botez. Muzica liniștitoare este importantă pentru creșterea armonioasă a copiilor, având numeroase beneficii asupra dezvoltării cognitive și emoționale, și îi ajută pe micuți să se odihnească mai bine.

Prosopele-marionetă pentru distracție fără măsură

O altă noutate pe site sunt prosopelele-marionetă, care vin în mai multe modele: cățeluș, rățușcă, ursuleț sau broscuță. Culorile vii și textura plușată transformă aceste accesorii în jucării adorate de cei mici și părinți, deopotrivă. Sunt ideale pentru a fi folosite ca jucării de sine stătătoare (de ex. puteți face un teatru de păpuși chiar la voi acasă, penmtru distracția întregii familii) sau pot fi folosite cu succes la grădiniță, la ora de băiță sau la ora de masa.

Urmărește-ne și pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutățile din domeniul designului interior, idei de cadouri și de redecorare.