Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Idei de decorare a casei cu buget redus

Idei de decorare a casei cu buget redus

Acum că sezonul vacanțelor este spre final și începem să petrecem mai mult timp pe acasă, probabil ești în căutarea unor idei de decorare pentru casă, cu un buget redus. Ne dorim o locuință mai confortabilă, iar confortul este și unul vizual – trebuie să ne placă ce vedem ori de cât ori pășim pragul casei, Să simțim că locuința noastră este într-adevăr o prelungire a personalității noastre.

Vestea bună este că dacă ai idei de decorare, nu trebuie să le amâni din cauza bugetului. Poți găsi soluții stylish, fără „a atenta” la rezerva financiară pentru vacanța de iarnă :). E nevoie de eforturi financiare foarte mici sau chiar deloc, pentru a obține rezultate mari. Totul depinde de imaginația voastră. Și de puțin ajutor de la Atelier by Vivienne, căci la noi vei găsi sigur acele produse de care te vei îndrăgosti iremediabil și care sunt prietenoase cu portofelul tău.

Așadar, primul lucru pe care îl puteți face fără să cheltuiți niciun bănuț, este să rearanjați mobila din dormitor și living. Dacă vi se par camerele prea încărcate, puteți renunța de tot la unele piese de mobilier (pe care le puteți ulterior vinde) sau, dacă mobila din dormitor și cea din camera de zi se potrivesc, puteți jongla între ele până ajungeți la un rezultat satisfăcător.

Și dacă faci schimbări în privința mobilei, și dacă nu, vei aduce o shimbare plăcută în casa ta dacă (re)decorezi pereții. Poți face lucru ăsta foarte simplu, cu ajutorul unor rame foto aranjate la întâmplare sau într-o forma dorită, care să conțină fotografii dragi, mesaje amuzate sau filosofice, picturi sau desene făcute de tine sau de copilul tău, sau chiar bucăți de material cu un design care îți place în mod deosebit etc. Dă frâu liber imaginației și sigur vei găsi varianta perfectă pentru tine. Costul unei rame foto pornește de la 12 lei.

Desigur, dacă nu preferi pereți prea încărcați de rame foto sau pru și simplu nu îți surâde ideea, oricând poți opta pentru un ceas de perete sau o oglindă cu o ramă elegantă.

În bucătărie e mai greu să faci modificări în privința mobilei sau să găsești loc ușor pentru decorațiuni, pentru că și așa spațiul e limitat pentru a face față lucrurilor de care ai nevoie zilnic. Așadar, în bucătărie trebuie să optezi mereu pentru lucruri frumoase, dar practice. Așa încât, în bucătărie este suficient să alegi o nouă față de masă, ori o traversă, sau un obiect elegant, precum o bombonieră sau fructieră. Foarte utile și cu design plăcut sunt și organizatoarele de perete (utile de asemenea și pentru băi). Costul unor astfel de investiții este între 15 și 100 de lei.

O altă idee simptică și deloc costisitoare, sunt figurinele sau statuetele din lemn, care nu ocupă mult spațiu și pot fi puse și în bucătărie, living sau chiar balcon. Costul unei figurine pornește de la 18 lei.

Că tot am menționat de balcon, poate dorești să-ți creezi un spațiu relaxant, nu doar pentru intins rufe sau depozitat diverse lucruri. E simplu să faci acest lucru cu ajutorul ghivecelor cu flori, a unui felinar și unul sau două scaune cu pernuțe decorative și o pătură moale care să te încălzească în zilele reci. O investiție care pornește de la 19 lei.

Concluzia: e suficient uneori să faci doar mici, foarte mici schimbări pentru a recrea un spațiu, pentru a împrospăta aerul. Dacă vă gândiți serios la reamenajarea casei, luați-vă timp suficient, și începeți cu pași mici. Folosiți-vă imaginația și porniți de la lucrurile pe care deja le aveți acasă: reordonați-le, schimbați-le locul sau utilizarea și deja veți simți că s-a mai dus din monotonia cotidiană.

Ca idee, și simplu fapt că înlocuiești vechea cana de cafea cu o ceașcă elegantă te va face să te simți mai bine în confortul propriei case :).

Pentru alte idei de decorare sau pentru a ne cere informații sau sfaturi, urmăriți și pagina noastră de facebook.