Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Stai mai mult pe acasă? Atunci, decorează! Cei mici se plictisesc? Avem jucării care să-i bucure

Stai mai mult pe acasă? Atunci, decorează! Cei mici se plictisesc? Avem jucării care să-i bucure

 Stai mai mult pe acasă? Atunci, decorează!
Nu lăsa plictiseala sau frustarea că nu poți ieși să pună pradă pe tine. Profită de aceste zile pe care le petreci mai mult pe acasă, pentru a te ocupa de ceea ce îți face plăcere: e timpul să pui în practică micile proiecte casnice pe care le-ai tot amânat.
Pe www.atelier.ro te așteptăm cu numeroase obiecte decorative pentru living, bucătărie sau dormitor, dar și cu obiecte foarte utile pentru depozitare, servirea mesei, dispensere chic pentru săpun, lenjerii 100% din bumbac și multe altele.

Cei mici se plictisesc? Avem jucării care să-i bucure
Și dacă cei mici sunt și ei plictisiți, fă-le o bucurie cu jucăriile noastre absolut adorabile. Căsuțe pentru păpuși, mașinuțe și tancuri, telefoane de jucărie, diverse jucării în formă de animăluțe. Indiferent de vârsta copilului, vei găsi ceva pe placul lui.

Te gândești că în curând e aniversarea cuiva drag și nu îi poți fi alături?
Până vă veți putea revedea, trimite-i un cadou unic. Alege produsul preferat din gama noastră, selectează plata online, spune-ne la ce adresă vrei să fie trimis coletul și noi îl livrăm din partea ta. Este simplu să le fie alături, printr-un gest frumos, neașteptat.

Atelier by Vivienne – împreună, viața acasă e mai frumoasă! 

Urmărește-ne și pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutățile din domeniul designului interior, idei de cadouri și de redecorare. Dacă ai nevoie de ajutorul nostru, ne găsești la tel. 0741 378 290 sau pe email hello@atelierbyvivienne.ro.