Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Decorațiuni de toamnă, câteva idei

Decorațiuni de toamnă, câteva idei

Cu ajutorul unor decorațiuni de toamnă bine alese, poți aduce o schimbare minunată în casa ta. De fapt, chiar îți recomandăm să schimbi decorațiunile în funcție de fiecare anotimp. Asta, așa, ca să dai mereu un refresh casei. Chiar dacă folosești de cele mai multe ori aceleași obiecte, nu te vei plictisi, pentru că le tot schimbi între ele. Desigur, în funcție de sezon.

decorațiuni de toamnă

decorațiuni de toamnă

Decorațiuni de toamnă cu tematică specifică

Probabil că prima idee care ne vine în minte este dovleacul. Doar el este un simbol al toamnei. Și, pentru iubitorii culturii anglo-americane, este un must have al sărbătorii de Halloween. Indiferent din ce motive îți place acest deliciu al toamnei, dovleacul poate fi o piesă de decor potrivită în orice casă. Dacă consideri că nu ai spațiu pentru un dovleac sculptat adevărat sau unul din ceramică, puteți opta pentru fotografii puse în rame foto simpatice. Sau poți cumpăra diverse obiecte care au pictate dovleci pe ele, cum ar fi căni sau tăvi decorative. De asemenea, poți folosi o bombonieră cu o formă asemănătoare dovleacului pe care să o umpli cu bomboane în ambalaje portocalii sau cu flori uscate în culorile toamnei. În afară de dovleac, poți opta și pentru decoruri cu alte motive autumnale, cum ar fi strugurii sau ciupercile.

Frunzele sunt alte elemente de sezon specifice și, de altfel, îndrăgite. Noi îți propunem următoarele decorațiuni de toamnă, deosebite, care vor aduce culoarea și frumusețea anotimpului la tine în casă.

Decorațiuni de toamnă fără tematică specifică

Dacă nu ești neapărat fanul decorațiunilor cu o tematică specifică, dar vrei să creezi atmosfera de sezon, te poți juca cu decorațiunile în culori diferite, dar care aranjate și în alt context, pot fi prezente în casa ta în fiecare sezon. Un fel de „obiecte cameleon” cărora le dai alte și alte întrebuințări, în funcție de felul în care le aranjezi și de cum le combini. Astfel de obiecte sunt sticlele și vasele decorative sau lumânările și felinarele. Sau poți opta pentru un coș cu mânere pe care să-l umpli cu diverse obiecte mici, în ton cu sezonul (ghinde, frunze, fructe, plușuri etc). Iată ce îți propunem noi:

Galerie decorațiuni de toamnă

Pe lângă ideile pe care ți le-am oferit noi, îți lăsăm și o galerie foto cu ce ni s-a părut interesant, pentru inspirație. 🙂 Nu uita să ne urmărești și pe facebook pentru alte idei minunate.

 

sursa poze: pixabay