Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Cadouri ziua îndrăgostiților

Cadouri ziua îndrăgostiților

Ce sărbătoriți, Valentine’s Day, Dragobetele sau pe amândouă? Oricum ar fi, la noi sigur veți găsi cadouri ziua îndrăgostiților simpatice, perfecte pentru persoana iubită.

cadouri ziua îndrăgostiților

cadouri ziua îndrăgostiților

Sărbătorește iubirea, dar alege simplitatea gesturilor mici, dar care creează bucurie și amintiri prețioase. Iubirea este, oricum, cel mai frumos cadou pe care vi-l puteți face unul altuia.

Noi ne-am gândit ca, anul acesta, să mergem pe simplitate și pe cadouri ziua îndrăgostiților care să fie și frumoase, și uitle, dar și apreciate de partener/ă. Așadar, iată câteva dintre cadourile pe care ți le propunem, potrivite și pentru ea, și pentru el.

Cadouri ziua îndrăgostiților

Păturicile „Fluffy charm” sunt prima opțiune. Pufoase, călduroase, potrivite pentru amândoi… Ce mai? Potrivite să vă cuibăriți împreună sub pufoșenie, în timp ce vă uitați la filmul vostru preferat.

Cutiuțele muzicale sunt cadouri minunate, care rămân amintiri vii pentru toată viața.

Căni cu design deosebit, perfecte pentru cafeaua de dimineață. Astfel, vei fii mereu sigur/ă că-și va începe ziua gândindu-se la tine.

Desigur, nu putea lipsi din lista noastră de sugestii câteva modele de rame foto în care să vă puneți fotografiile preferate cu voi doi.

Urmărește-ne și pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutățile din domeniul designului interior, idei de cadouri și de redecorare.