Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Cadouri de Secret Santa

Cadouri de Secret Santa

Santa Claus is coming to town… și la muncă. Dar nu-i nimic, la noi găsești idei de cadouri de Secret Santa perfecte. Probabil ați organizat deja tragerea la sorți. Ți-a căzut numele unui coleg pe care nu prea îl cunoști? Sau dimpotrivă este persoana cu care te întelegi cel mai bine? Indiferent de situație, Atelier by Vivienne te scoate din dificultate.

cadouri de secret santa

cadouri de secret santa

Avem multe opțiuni de cadouri de Secret Santa, care mai de care, toate la prețuri bune, care nu-ți vor pune în pericol bugetul de sărbători. Mai mult de atât, îți vei câștiga un prieten la locul de muncă sau vei întări relația de colegialitate :).

Îți vom prezenta câteva idei de cadouri de Secret Santa, în funcție de buget. Oricare ar fi alegerea ta, va fi cea mai bună, garantăm.

Cadouri până în 20 de lei

Cadouri între 20 și 40 lei

Cadouri între 40 și 60 de lei

Și mai multe idei de cadouri găsiți pe pagina noastră dedicată articolelor de Crăciun. Suntem siguri că orice alegere ați face, persoana care va primi cadoul de la voi va fi încântată și mulțumită. Și iată o ocazie prin care își va aminti de voi de fiecare dată când e Crăciunul. Cel mai mare câștig este să legăm prietenii sau măcar să primim gânduri bune de la oamenii din viața noastră, chiar dacă nu suntem neapărat prieteni la cataramă.

Nu uitați să ne urmăriți și pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutățile de sezon.