Comanda0740 693 836

Acest site utilizează cookies pentru a asigura vizitatorilor o experienta placuta de navigare. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai mult

OK
Comanda telefonic din atelierbyvivienne.roComanda: 0740 693 836
cauta in atelierbyvivienne.ro
atelierbyvivienne.ro
cos atelierbyvivienne.ro Cosul meu(0)
cont atelierbyvivienne.ro Contul meu
Amenajare balcon: o oază de liniște în mijlocul agitație urbane

Amenajare balcon: o oază de liniște în mijlocul agitație urbane

O dată cu venirea căldurii, gândurile noastre zboară departe, spre plaje cu nisip fin, soare fierbinte și sunet de valuri pe fundal… Dar până la vacanța mult visată, ar fi o idee nemaipomenită să-ți creezi micul  paradis chiar la tine acasă. Ai ghicit – câteva idei de amenajare balcon pot fi soluția pentru seri relaxante, în confortul proprie case, după o zi agitată și stresantă la muncă.

Ca să îți transformi balconul într-o zonă de relaxare pentru tine și cei dragi nu sunt necesare investiții foarte mari, ci doar adăugarea câtorva detalii care să aduca culoare și frumusețe spațiului.

Amenajare balcon. Florile sunt întotdeauna o idee genială

Noi îți propunem, în primul rând, să te gândești la amenjare balcon prin decorarea spațiului cu flori. Cât mai multe. Alege să pui plantele în vase cu un design deosebit. Dacă dorești un aer provensal pentru baconul tău, îți propunem un model de ghivece din ceramică cu lavandă. Dacă, însă, dorești ceva retro, niște ghivece de tablă sunt o soluție perfectă.

Felinarele și lumânările – opțiuni delicate pentru iluminare relaxantă

În al doilea rând, pentru ca serile să fie cât mai plăcute și să îți dea sentimentul complet de detașare și relaxare, optează pentru unul-două felinare cu un design deosebit, care să difuzeze lumina caldă și plăpândă a lumânărilor.  Sunt de mare ajutor și dacă vrei să creezi o atmosferă romantică cu care să surprinzi persoana iubită.

Alte accesorii pentru oaza ta de relaxare

În al treilea rând, nu uita de confort. Indiferent că ai pe balcon un scaun, un fotoliu sau o canapeluță, o pătură moale, și călduroasă pentru serile răcoroase, este o necesitate pentru balconul tău și pentru setarea atmosferei. Sau poți renunța la piesele de mobilier și să folosești pătura și câteva pernuțe decorative pentru a sta direct pe podea, fără a face rabat de la confort.

Nu în ultimul rând, trebuie să ai la îndemână cărțile și revistele preferate, pe care le poți ține într-un mod elegant și ordonat pe balcon, într-un coș.  O tavă decorativă ar fi ideală pentru cana cu ceai și  gustarea preferată, ca să închei o seară perfectă la tine acasă.

Pentru mai multe idei și decorațiuni și pentru super-inspirație, te invităm și pe pagina noastră de facebook.